Glitter office diva

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda, dé Office DiVA die jou gaat ontzorgen en helpen! Jij hebt letterlijk en figuurlijk je handen vol. Je staat de hele dag op je benen en als je dan klaar bent en eindelijk kan gaan zitten, kost het vaak nog (te)veel tijd om offertes en facturen te maken. Laat mij dat voor jou doen!

En ook je telefoon even doorschakelen, omdat je een telefoontje verwacht, maar je net op een steiger of ladder bezig bent. Geef een gil! Ik kan het telefoontje voor je beantwoorden zodat jouw klanten niet in de voicemail verdwijnen.

Geef mij bonnetjes om uit te zoeken, bedragen om te achterhalen en cijfers om kloppend te maken. Mooie offertes om te maken, facturen om na te rekenen en te versturen. Ik doe het allemaal graag!

Daarmee verdien ik mijzelf terug, jou kost het veel tijd en door mij in te huren kan jij die tijd besteden aan andere dingen waarmee je geld kan verdienen.
Eerder heb ik een eigen bedrijf gehad als interieurontwerpster/binnenhuisarchitect en ik vind het fantastisch als er mooie dingen gemaakt worden van meubels tot gladde muren voor behang met patroon of praktisch wandweefsel.

Verder ben ik graag op Bonaire omdat mijn jongste dochter daar woont, om te genieten van het prachtige weer, het windsurfen en ik zou er ook nu kunnen gaan werken.
Dat wordt een bucketlist dingetje 😉
En ik vind fitness, hardlopen leuk en mijn kleinzoons zijn mijn grootste hobby op dit moment.

 

Over mij

IB aangifte -> Stichting ALS?!

Bijzondere combinatie toch? Of niet?Ik heb net mijn IB aangifte gedaan en weet wat mijn winst is, een percentage van de winst doneer ik aan Stichting ALS. Mijn moeder is overleden aan deze ziekte en het is afschuwelijk om iemand zo snel achteruit te zien gaan.Mijn...

Lees meer

Bedrijfsnaam is gekozen!

Dit is de perfecte naam… Tijdens de opleiding is er ook ruimte voor het verzinnen van een naam, inschrijven bij de Kamer van Koophandel enz enz. Dit is wel het allerleukste stukje om mee bezig te zijn, de energie spat ervan af! Het bedenken van een logo, een naam voor...

Lees meer

Grote veranderingen

Grote veranderingen op komst… Nog midden in de opstartfase met het opstarten van mijn eigen bedrijf, schrijf ik mijn eerste blog. Na een heftig 1e halfjaar van 2020 inclusief mijn ontslag, heb ik de tijd genomen om te kijken wat nu bij mij en bij deze tijd zou passen....

Lees meer