Logo office diva
Dit is de perfecte naam… Tijdens de opleiding is er ook ruimte voor het verzinnen van een naam, inschrijven bij de Kamer van Koophandel enz enz. Dit is wel het allerleukste stukje om mee bezig te zijn, de energie spat ervan af! Het bedenken van een logo, een naam voor mijn bedrijf, een datum afspreken bij de KvK, ondertussen het UWV op de hoogte houden van de vorderingen want anders gebeurt er niks meer. Zij moeten wel toestemming geven om te starten als je gebruik wil maken van de startersperiode. Ik vind het fijn, de eerste 6 maanden heb ik een vangnet om mijn bedrijf op te starten en me daar volledig op de storten zonder dat ik mij zorgen hoef te maken of ik wel inkomsten heb. De online inschrijving bij de KvK is een feit, heerlijk gefantaseerd over allerlei namen, maar dan moeten ze wel origineel zijn want als ze al bestaan, is de lol eraf. De afspraak voor de echte inschrijving 5 oktober. Maar ……… ik heb m!! Het wordt Office DiVA, het dekt de lading want ik ga me vooral toeleggen op de administratieve ondersteuning van kleine ondernemers en de VA van DiVA staat voor virtual assistant. Het klopte aan alle kanten 😉 Nu nog het logo het is een dame achter een bureautje geworden met een laptop beetje vintage stijl, dus een silhouette. Wow ik vind het geweldig, ben er superblij mee. Nu gaat het echt leven mijn eigen bedrijf. Hoe gaaf is dat?? De kleuren heb ik ook uitgekozen rosé goud, met en zonder glitter, zwart en wit als hoofdkleuren. De opleiding vordert ook goed en …..jongens kan niet wachten om te starten!!! Liefs Jolanda Office DiVA